din categoria " buna, ne pare bine ca ai masina!"

on duminică, 30 august 2009

1. tipul isi face linistit de lucru pe langa masina. apari si brusc timpanele tale au de suferit. muzica la blana. nu ca ar fi ceva nou, uluitor, uimitor, senzational. nu, pur si simplu atrage atentia. culmea, ii mai sare cd'ul. da, ne pare bine ca ai masina!

2. un tip si o masina ruleaza usor pe langa trotuar. nu, nu vorbeste la telefon. foloseste doar bine- cunoscutele apelative " fata", "pisi", "iubita". vede ca nu ii raspunzi, nu ii admiri masina, nu cazi lata "wow! ce draguuuut esti!" si pleaca nervos cu scart. dupa nici 50m ii se opreste motorul. da, chiar ne pare bine ca ai masina!

3. din categoria: targovistea e ca un cerc. tu pe un trotuar. tipul trece odata pe langa tine. tu pe acelasi trotur, inaintezi, tipul... mai trece inca odata pe langa tine, cu muzica ceva mai tare. tu la trecerea de pietoni. tipul ... hocus pocus...iar pe langa tine. de data asta isi face simtita prezenta cu un claxon. da, ne bucuram ca ai masina!


poate ca suna dur, dar e adevarat. da, ne pare foarte bine ca ai masina. pana si cateii se bucura si dau din coada. esti... cel mai tare. pana si bulina din geam se asorteaza cu manelele super pe care le asculti la mixim. sa nu mai zic de numarul masinii[asu/ass, bos, sef, zeu..etc]

'PS. tocmai intoarsa dintr'un periplu pe drumurile dambovitene, simteam nevoia sa spun asta. imi cer scuze pentru persoanele in cauza. si planeta jupiter a suferit de homo sapiens:-?? ei i-a trecut insa. [era un banc:d ]

1 comentarii:

madallinna spunea...

Deci, in cazul meu, nu am dat de specimene atat de insistente, dar si cei peste care am avut "norocul" sa dau, au avut grija sa-si faca simtita prezenta...In schimb, am primit o invitatie la pescuit de la un tip cu motor pe doua roti :))