Targoviste- micutul orasel

on joi, 9 iulie 2009

Sunt lucruri care nu ma mai mira in orasul meu. nu pot trece insa cu vederea peste o chestie care m-a marcat miercuri. fie si pentru cateva minute. pe trecerea de pietoni din fata parcului Chindia era un catelus[mic, negru]. O...tipa cu un BMW rosu si cu un copil in dreapta a virat stanga cum nu se putea mai bine... peste animalut. desi toata lumea din spate o claxona, bineinteles ca tipa nici nu s-a sinchisit sa acorde nici cea mai mica atentie evenimentului iar asta m-a facut sa ma intreb "cate astfel de chestii o fi facut la viata ei?".
sincer, nu sunt "fan catelusi" si nici nu ma dau in vant dupa ideile fanaticilor care militeaza pentru o viata la un alt standard privind patruedele dar nu pot sa raman indiferenta unor astfel de lucruri. nu zic ca in secunda 2 ar fi trebuit sa apara politia si sa ii ridice permisul... dar o lege privind tratamentul obligatoriu oferit de agresor victimei[ fie om, fie catel, psica, papagal sau musca] ar fi binevenit.

1 comentarii:

madallinna spunea...

Probabil tipa o fi facut vreo vizita in Vietnam...de-aia e asa de sensibila la chestii de genul asta. Asta e, idioti pretutindeni, mai ceva ca ciuma verde dupa I Razboi Mondial.