Clasa de lângă magazin- XI E

on sâmbătă, 13 iunie 2009

Mai avem un an şi se termina. Liceul. Şi tot ceea ce s-a întâmplat între cei 4 pereţi ai clasei noastre. XI E. Fără să vrem (oare?!) am devenit faimoşi, demonstrând că E vine de la EMINENT. S-a întâmplat să fim criticaţi- mai ales din perspectiva absenţelor- dar ceea ce noi lasam în urmă este, în mod sigur, ceva unic. Cu puţin noroc vom crea un precedent.

Activitate? Concurs? Voluntariat? XI E prezent. Şi da, e un sentiment unic să te simţi util, să ajuţi, sa primeşti zambete drept recompensă, acest lucru fiind, de cele mai multe ori, greu de înţeles.

Într-o singură săptămână am realizat cu toţii că .... a fost frumos. Era o ora de engleză când ne-am amintit cu toţii de chiulul à la XI E – începând cu clasa a IX-a până... în prezent. Era o ora de limba română când ne-am apucat să rezolvam un subiect de BAC iar ochii ne-au rămas aţintiţi în tabla neagra pe care se iveau litere albe Demonstraţi în 2-3 pagini că romanul...

Până acum vedeam perle de la examen la tv; la anul...cine stie, poate vom fi vedete!

Momentan vom lua o scurtă pauză. We’ll be missing you, Carabella!! Şi suntem siguri că şi ei îi pare rău: cine va mai face greva daca nu noi? Cine îşi va mai apăra drepturile cu îndârjire? Cine va pleca de la a 4-a ora si va uita să se mai întoarcă? Cine va mai face punct de informare Europe Direct în şcoala?

Revenim pe 15 septembrie cu forţe proaspete si multă energie... atât de multă încât să recuperăm timpul pierdut departe de clasa de lângă magazin:x.

O săptămână de XI E, un an de XII E şi ni se va simţi lipsa pentru că, din lipsă de modestie, putem afirma GENERAŢIE CA A NOASTRA... MAI RAR... CLASĂ CA A NOASTRĂ... NICIODATĂ!!!

3 comentarii:

madallinna spunea...

mda...o sa-mi fie dor de vremurile acelea:(

Cristina spunea...

mai avem un an\:D/
soc:))

Anonim spunea...

off..suntem a 12-a :(( sper sa dureze muuuult anul asta si sa profitam de el la maxim. nu vreau sa plecam din Carabella chiar daca e frig, chiar dc 90% din profi sunt nashpa si scoala nu arata tocmai bine... as vrea sa fim a 9-a... sa o luam de la capat...

sorina