catwalk

on duminică, 14 iunie 2009

'dorobanti e o comunitate'. mda...comunitate de 'vise sfaramate'.
este de fapt locul unde ele isi dau intalnire la o sueta. asa, ca intre fete.

'fataaaa....dar fataaaaa'.

Ziua ele sunt prea ocupate cu look'ul pe care si'l expun adesea in... Bamboo. seara, logic. Cu putin noroc gasesc si un job 'perfect. profitabil. care aduce faima' , fotomodel de ocazie, mahechin bine - cotat. desigur, eufemistic vorbind. in realitate, ele sunt... pitipoance care au o prezentare pe an si se cred wow, cele mai tari! intrand intr'un con de umbra, cauta motive ce ii pot asigura locul pe prima pagina a tabloidelor de scandal. desigur, cele mediocre: ' X are silicoane', 'Y mi'a furat iubitul', 'Z are operatie chirurgicala la nas'.
Semnalmente: se strang intr'un grup de minim 10. au un bronz exagerat, mai ales vara. probabil au adormit la solar. toate au lentile si extensii. doar se poarta 'natural'. marea majoritate sunt inzestrate cu silicoane, marimi mult prea mari in raport cu al lor atletic corp;)). toate au iubiti fotbalisti- de altfel, singurii lor admiratori. ce alt om cu capul pe umeri s-ar preta la asa ceva? bine, sa nu exageram: si miliardari[ iri de exemplu]. Nu in ultimul rand, in fiecare seara le poti vedea la acasatv, otv, kanalD ~ lazarus, in conversatii ca la piata.
Ele sunt mandria catwalk'ului romanesc. Fara ele, ziarele gen CanCan sau Click ar muri de foame, Otv'ul ar falimenta [ar rezista insa cu Elodia canca vreo 5-6 sezoane] iar chirurgii plasticieni ar disparea de pe fata pamantului. Multumim pentru ca existati!

NB
Sa nu generalizam. Exista si altfel de 'fotomodele' in Romania...cam 10% [?]

1 comentarii:

madallinna spunea...

traiasca aparenta =))